Om klubben
Bli medlem
Cortinaforum
MHRF
Tekniska tips
Boktips
Länkar
Andra har gjort det och gör det
Svenska Ford Cortinaklubben är en förening för människor som på ett eller annat sätt gillar engelska Fordar och i synnerhet Cortinan. Du behöver inte äga en Cortina för att vara med och man kan ta med familjemedlemmar till reducerad årsavgift!

I praktiken
Starta med en postgiroblankett. Som betalningsmottagare anger du "Cortinaklubben" och kontonummer 489 93 32-3. I rutan för belopp skriver du summan för alla personer som vill ansöka om medlemsskap; för 2018 är den 200:-/år (familjemedlem 70:-/år) bosatta inomlands. Är man bosatt utomlands så är priset nu detsamma, alltså 200:-/år.
Rutan "Övriga meddelanden" ifylls med namnen på de blivande medlemmarna, adress, telefonnummer
och E-postadress samt sist, men inte minst; om du har en Cortina skriver du modell och tillverkningsår. Sen är det bara att skicka in.

Och sen då?
Du kommer att få klubbtidningen Cortinabladet hemskickad till dig två gånger per år, annonsblad och information från Motorhistoriska riksförbundet, MHRF. Dessutom är du med i utskick om olika träffar och aktiviteter som ordnas i klubben lokalt och rikstäckande. Så, tveka inte; just du kanske är ägaren till Sveriges enda kvarvarande Cortina Mk I Standard eller något annat unikum och var annars kan dryfta dina frågor och ta del av den massiva kunskap om *Ford Cortina* som finns samlad, än just här?
 
Medlemsskap
En, som sagt stegvis, handledning i hur du ansöker om medlemsskap hos oss, var betalningen lämnas och allt det andra som behövs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   
Weblayouts and webhotels
Copyright & statistics by Com-Soft        users online visitors today visitors yesterday  visitors since 09.09 2006